32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

RAGCL – oferta de citire a apometrelor. Casierii vin acasă şi emit chitanţe iar consumurile sunt gestionate cu programe speciale

Regia păşcăneană de termoficare se pregăteşte să intre pe piaţa serviciilor de citire şi împărţire a consumurilor de apă. În următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, programată până la sfârşitul acestei săptămâni, ar urma să fie luată o decizie pe acesta tema. Preţul serviciului va fi de cinci lei pe lună pentru fiecare apartament la care se adăugă şi TVA.
Oferta conducerii de la RAGCL vine în condiţiile în care au fost încheiate contractele de furnizare în peste 80% din scările de bloc cu reprezentanţii desemnati de locatari iar în cartierele de case şi la societăţile comerciale sunt deja contracte individuale.

În cele mai multe cazuri preţul practicat pentru citirea apometrelor este de 5 lei pe lună. Conducerea regiei spune că nouă ofertă este mai atractivă deoarece serviciile vor fi prestate cu personal acreditat iar evidenta şi împărţirea consumurilor va fi făcută cu un soft specializat. Mai mult RAGCL va încasa facturile de apă, direct prin reprezentanţii societăţii sau la casierie şi va emite chitanţa nominal atât pentru apă cât şi pentru serviciile de citire şi împărţire.
În aceeaşi şedinţă conducerea regiei ar urma să discute şi o serie de rapoarte cu privire la pregătirea pentru sezonul rece şi situaţia la zi a debranşărilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow