More

  RAGCL: Facilitati la plata restantelor la caldura

  Array

  În temeiul Hotărârii Consiliului de Administrație nr.19 din 21 iulie 2015 se acordă facilități clienților R.A.G.C.L. Pașcani, persoane fizice, astfel:
  -clienții care vor achita integral facturile de energie termică sau chiria pentru apartamentele din fondul locativ de stat vor fi scutiți de la plata penalităților;
  -clienții care vor achita 25% din debit și vor semna convenție de plată eșalonată a datoriilor restante pentru o perioadă de până la 12 luni vor beneficia de reducerea cu 50% a penalităților;
  -clienții care vor plăti 25% din debit și vor semna convenție de plată eșalonată a datoriilor restante pentru o perioadă cuprinsă între 12 și 36 de luni vor beneficia dereducerea cu 30% a penalităților.
  Pentru clienții care vor semna convenții de eșalonare a plăților reducereade 50%, respectiv 30 % se va aplica la șfârșitul perioadei de eșalonare.
  Clienții care au fost acționați în judecată și pentru care instanța a emis o hotărâre judecătorească definitivă nu beneficiează de aceste facilități.

  Mai multe informații se pot obține de la Secretariatul Regiei din str. Moldovei, nr. 21, sau la telefon: 0232 763 621.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet