15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

RAGCL: Facilitati la plata restantelor la caldura

În temeiul Hotărârii Consiliului de Administrație nr.19 din 21 iulie 2015 se acordă facilități clienților R.A.G.C.L. Pașcani, persoane fizice, astfel:
-clienții care vor achita integral facturile de energie termică sau chiria pentru apartamentele din fondul locativ de stat vor fi scutiți de la plata penalităților;
-clienții care vor achita 25% din debit și vor semna convenție de plată eșalonată a datoriilor restante pentru o perioadă de până la 12 luni vor beneficia de reducerea cu 50% a penalităților;
-clienții care vor plăti 25% din debit și vor semna convenție de plată eșalonată a datoriilor restante pentru o perioadă cuprinsă între 12 și 36 de luni vor beneficia dereducerea cu 30% a penalităților.
Pentru clienții care vor semna convenții de eșalonare a plăților reducereade 50%, respectiv 30 % se va aplica la șfârșitul perioadei de eșalonare.
Clienții care au fost acționați în judecată și pentru care instanța a emis o hotărâre judecătorească definitivă nu beneficiează de aceste facilități.

Mai multe informații se pot obține de la Secretariatul Regiei din str. Moldovei, nr. 21, sau la telefon: 0232 763 621.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow