14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

RAGCL a inceput probele la caldura

Regia Autonoma de Gospodarie Comunala si Locativa a pregatit deja centralele termice pentru probele la apa calda. In prima faza regia a notificat scarile de bloc cu datorii mari iar acolo unde locatarii nu pot plati se vor cauta forme de intelegere, cum ar fi reesalonarea acestora.

 

Incepand cu data de 11 septembrie, RAGCL a inceput probele la rece in scarile care au avut problemele cele mai mari in sezonul rece de anul trecut pentru a remedia aceste probleme pana la instalarea iernii. Sunt in continuare probleme la blcurile M din zona deal pe care regia incearca sa le rezolve, iar in saptamanile viitoare se vor face probe si la blocurile fara probleme.

 

Trebuie sa stiti si faptul ca incepand cu data de 1 septembrie regia nu mai primeste cereri de debransare. Directorul RAGCL, Georgeta Sandu ne-a precizat faptul ca au fost nevoiti sa oblige o serie de familii sa se debranseze deoarece in unele scari erau maxim 4 apartamente care mai primeau agent termic de la regie, restul fiind debransati.

Alte articole