19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Radu Sarbu ramane viceprimar la Harlau

- Advertisement -

Sedinta cu miza uriasa pentru alesii locali din orasul Harlau. Joi 12 noiembrie, de la ora 14.00. legislativul local a fost convocat pentru stabilirea viceprimarului. La dezbateri au participat doar 16 din cei 17 noi consilieri alesi. Au fost facute trei propuneri iar votul a fost secret. Cele mai multe au fost obtinute de fostul viceprimar, Radu Sarbu de la PMP. El a fost ales cu 9 voturi pentru un nou mandat, 6 de la PSD, 2 de la PMP si unul de la Partida Romilor. Practic la conducerea Primariei ramane aceeasi echipa, primarul Radu Curca si viceprimarul Radu Sarbu, sprijiniti de o majoritate formata din PSD cu 6 mandate, PMP si Partida Romilor cu cate doua mandate de consilieri.

In cursa pentru aceeasi functie a intrat si o femeie, Maria Rugina de la PNL. Ea a obtinut doar 5 voturi, de la colegii de partid.

De asemenea consilierul Gheorghe Onofrei de la Pro Romania a obtinut doua voturi.

Mentionam ca in aceeasi sedinta au fost stabiliti si reprezentantii Consiliului Local in consiliile de administratie si comisiile de evaluare a calitatii invatamantului, de la scolile din Harlau.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow