More

  Radiografii si ecografii gratuite doar cu biletul de trimitere la Spitalul de Urgență Pașcani

  Array

  radiologie-1Vesti bune pentru pacientii Spitalului de Urgenta Pascani. Datorita unei renegocieri a contractului cu Casa Nationala de Asigurari si Sanatate, incepand din aceasta luna, bolnavii nu vor mai trebui sa plateasca radiografiile si ecografiile, de care au nevoie.

  Potrivit conducerii spitalului, pacientii care se vor prezenta cu un bilet de trimitere de la medicul de familie vor beneficia gratuit de cele doua analize printate pe filme fotografice speciale. Este pentru prima data in ultimii cativa ani, cand CNAS-ul incheie un contract cu unitatea medicala pentru serviciul de radiologie si imagistica medicala.

  Acest lucru a fost posibil la semnarea unui al doilea contract intre cele doua institutii, in urma unor renegocieri.

  Pana la acordarea acestui beneficiu, pacientii trebuiau sa scoata din buzunare cateva zeci de lei bune, numai o simpla ecografie ajungand la peste 80 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI