More

  Radiografie amânată pentru o pacientă înfometată. Medicul a plecat… ca să nu se iradieze

  Array

  Pacienţii de la Spitalul CF Paşcani suferă din cauza unui medic. O femeie programată astăzi pentru o radiografie la stomac a fost amânată pentru săptămâna viitoare deşi nu a mâncat de o zi şi a înghiţit un litru de soluţie cu bariu pentru a fi pregătită de investigaţie. Astăzi a aşteptat cu burta goală mai bine de jumătate de zi să vină medicul de la Târgu Neamţ. În jurul orei 15.00 cabinetul a fost deschis dar după prima investigaţie specialistul şi-a pus halatul în cui şi a plecat. Asta deoarece la Spitalul de lângă Piaţa din Deal nu se face decât o radiografie pe zi la stomac pentru că doctorul să nu se iradieze.

  Anişoara Țarcă este din Gâștești şi suferă de mai multe boli. Ea s-a internat în Spitalul din Paşcani de o săptămâna de zile pentru un tratament la inima dar medicul i-a găsit şi alte complicaţii medicale. Plină de medicamente şi cu acul în vene ea a ajuns acum victima nepăsării şi a unui sistem medical cu multe probleme.

  Familia a intrat în panică pe bună dreptate îngrijorată de această situaţie. Soţul a sunat la televiziunea locală pentru a cere ajutor.

  În replică directorul medical al spitalului, doctorul Constantin Melinte, spune că ar fi vorba despre o neconcordanţă dintre medicii interniști şi cei de la radiografie. O ,, mică eroare” spune el dar cu mari efecte asupra bolnavului.

  Menţionăm că medicul radiolog este din Târgu Neamţ. Se numeşte Matei Bârgăoanu şi are un contact de colaborare cu unitatea medicală din Paşcani. El nu a fost de găsit pentru a explica ce s-a întâmplat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI