More

  Radiografie amânată pentru o pacientă înfometată. Medicul a plecat… ca să nu se iradieze

  Array

  Pacienţii de la Spitalul CF Paşcani suferă din cauza unui medic. O femeie programată astăzi pentru o radiografie la stomac a fost amânată pentru săptămâna viitoare deşi nu a mâncat de o zi şi a înghiţit un litru de soluţie cu bariu pentru a fi pregătită de investigaţie. Astăzi a aşteptat cu burta goală mai bine de jumătate de zi să vină medicul de la Târgu Neamţ. În jurul orei 15.00 cabinetul a fost deschis dar după prima investigaţie specialistul şi-a pus halatul în cui şi a plecat. Asta deoarece la Spitalul de lângă Piaţa din Deal nu se face decât o radiografie pe zi la stomac pentru că doctorul să nu se iradieze.

  Anişoara Țarcă este din Gâștești şi suferă de mai multe boli. Ea s-a internat în Spitalul din Paşcani de o săptămâna de zile pentru un tratament la inima dar medicul i-a găsit şi alte complicaţii medicale. Plină de medicamente şi cu acul în vene ea a ajuns acum victima nepăsării şi a unui sistem medical cu multe probleme.

  Familia a intrat în panică pe bună dreptate îngrijorată de această situaţie. Soţul a sunat la televiziunea locală pentru a cere ajutor.

  În replică directorul medical al spitalului, doctorul Constantin Melinte, spune că ar fi vorba despre o neconcordanţă dintre medicii interniști şi cei de la radiografie. O ,, mică eroare” spune el dar cu mari efecte asupra bolnavului.

  Menţionăm că medicul radiolog este din Târgu Neamţ. Se numeşte Matei Bârgăoanu şi are un contact de colaborare cu unitatea medicală din Paşcani. El nu a fost de găsit pentru a explica ce s-a întâmplat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet