More

  Puține amenzi la Pașcani în luna august

  Array

  Lună liniştită pentru păşcăneni. Bilanţul Poliţiei Locale arată că, contrar aşteptărilor luna august s-a dovedit a fi una calmă în municipiu. Comparativ cu începutul primăverii când au fost aplicate 179 sancţiuni pentru diferite fapte, în această perioadă au fost date doar 43 amenzi.

  Cele mai multe sancţiuni aplicate de poliţiştii păşcăneni în această lună au fost pentru scandal, 22 la număr. Nici şoferii nu au fost iertați de oamenii legii. 15 conducători grăbiţi au primit amenzi pentru încălcarea normelor rutiere, iar unul pentru că nu a parcat regulamentar.

  Cum vremea a fost caldă, străzile şi locurile de joacă au fost pline, însă nu toate persoanele au dat dovadă de educaţie şi bună creştere. Un număr de 12 persoane au fost luate în vizor și amendați de poliţiştii locali: 9 pentru că au aruncat gunoi pe stradă şi 3 pentru nerespectarea regulamentului de funcţionare a parcurilor pentru copii.

  Un control la comercianţii din oraş a dovedit că o parte dintre aceştia desfăşurau activităţi de comerţ ilegal. Aceştia au fost sancţionaţi de poliţie cu amenzi usturătoare, în valoare de peste 1.000 lei.

  Tot în această lună poliţiştii locali au supravegheat 3 persoane ce au avut de prestat muncă în folosul comunităţii, fiind 3 astfel de cazuri şi au intervenit în 17 cazuri urgente raportate prin numărul unic de urgenţă 112.

  Menţionăm că valoarea amenzilor aplicate în luna august a fost de 9,2 mii lei. În primele şase luni ale anului au fost înregistrate 577 infracţiuni sancţionate cu amendă contravenţională în valoare de aproape 100 mii lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI