1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Puterea exemplului – femeile de la cârma școlilor pășcănene – VIDEO

Continuăm seria interviurile din „Luna Femeii”, cu exemple de reprezentante ale sexului frumos care reușesc să se facă remarcate, să aibă spirit de lider, inițiative valoroase și care aduc binele în comunitate. Iar când toate aceste calități sunt aduse în fața copiilor și insuflate celor care reprezintă viitorul, putem spune că totul evoluează la superlativ.

Cu excepția a două locații, toate instituțiile de învățământ din municipiul Pașcani sunt conduse de femei. Liceele Miron Costin, Nicolae Iorga și Mihai Busuioc, Colegiul Tehnic CF Unirea, Școlile Gimnaziale Specială sau Gâștești. Despre calitățile unei femei care reușește să conducă unitatea de învățământ cu cei mai mulți elevi, am vorbit cu directorul, Mihaela Anușca, de la Miron Costin.

Alege să spună, cu modestie, că nu conduce singură un liceu, ci este o muncă de echipă. Iar ca să întărim ideea de putere feminină, în echipa de conducere sunt două femei.

Puterea de zi cu zi vine și de la familie. În cazul ei, este chiar locul în care se regăsește și se încarcă cu energie pozitivă.

Un alt exemplu feminin din conducerea școlilor din municipiu este Gabriela Nedelcu. Este directoarea Școlii Gimnaziale Speciale, dar și psiholog, consilier local sau om politic.

Pe treptele carierei profesionale, poate adăuga cu mândrie un mandat de parlamentar dar și unul de viceprimar al municipiului.

Gabriela Nedelcu spune că a ținut mereu un echilibru între familie și carieră, deoarece cei dragi sunt universul în care renaște.

Sfaturile celor două femei aduse astăzi în fața dumneavoastră, pentru femeile din întreaga lume le puteți vedea în știrea video.

La mulți ani tuturor femeilor și să fiți mereu puternice!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow