1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Puterea exemplului, de Ziua Femeii – agentul șef de poliție, Simona Isticioaia – VIDEO

De Ziua Internațională a Femeii, BIT TV lansează o serie de interviuri cu femei extraordinare din municipiul Pașcani, care au îmbinat cu succes calitățile pe care poate să le aibă o reprezentantă a sexului frumos, cu provocările unei cariere remarcabile și nu numai.

Puterea exemplului de astăzi este dată de agentul șef , Simona Elena Isticioaia, de la Poliția Municipiul Pașcani – Biroul de Ordine Publică. Are 40 de ani, este mama unui băiețel de 10 ani, iar de 16 ani lucrează în sistem. Într-un domeniu în care majoritatea angajaților sunt bărbați, o polițistă reușește să dărâme prejudecăți și să arate că și femeile sunt puternice. Totul a pornit de la pasiunea pentru această meserie.

VIDEO AICI – PUTEREA EXEMPLULUI SIMONA ISTICIOAIA

Întrebată despre momentele dificile din carieră, agentul șef spune că doar perioada de început în acest domeniu este mai grea, dar cu ajutorul colegilor, a reușit să depășească această etapă.

În schimb, cele mai fericite momente din carieră au fost depunerea jurământului și primirea distincției de „Polițistul Anului” în 2015, pentru merite profesionale deosebite.

Agentul șef este dedicat acestei profesii și îndeamnă femeile care vor să intre în poliție, să facă acest pas doar dacă există pasiune, prețuire și respect pentru această meserie și dacă sunt pregătite și pentru nopți nedormite sau momente de sacrificiu.

Seria de interviuri va continua și în zilele următoare, cu femei care s-au făcut remarcate prin calități, determinare și putere. La mulți ani, tututor femeilor!

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow