33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Pușcăriabilii din Paşcani au băgat frica în Primărie. Pantazi solicita raportări mai dese privind starea infracţională din oraş

Conducerea administrativă a municipiului Paşcani se declară îngrijorată de valul de infracţiuni din ultima perioadă descoperite de poliţişti în acesta zona. Este vorba despre zeci de furturi si agresiuni severe dar si de trafic de droguri si de carne vie. Într-o recentă conferinţa de presă primarul Dumitru Pantazi a spus că a discutat pe acesta temă cu şefii Poliţiei Judetene Iaşi pentru intensificarea măsurilor de prevenire şi control . El a mai spus că va solicita şefilor Poliţiei Locale şi Poliţiei Municipale să prezinte, trimestrial nu anual, asa cum era până acum în cadrul Consiliului Local, rapoarte amănunţite privind starea infracţională a municipiului Paşcani.

Menţionăm că în şedinţă din 28 iunie consilierii locali au alocat cota de carburanţi pentru Poliţia Locală, câte 250 de litri pentru cele două maşini din dotare tocmai pentru intensificarea acţiunilor de prevenire şi control pe străzile Pascaniului dar şi în cele 5 suburbii.

În acelaşi context unii consilieri locali au atras atenţia că agenţii de poliţie trebuie să fie văzuţi mai des pe străzile municipiului tocmai pentru a preîntâmpina actele de distrugere şi violenţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow