3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Pus la punct de politisti, dupa ce a facut scandal intr-un bar

adriscom

Zilele de glorie ale scandalagiilor din baruri par sa se fi incheiat in orasul Pascani, datorita reactiei prompte si ferme a politistilor pascaneni care intotdeauna au stiut cum sa calmeze spiritele incinse.

Mai avem totusi exemple in oras care ne arata ca nu toti cetatenii se supun codului de buna cuviinta, marturie a faptului ca radacinile raului nu pot fi definitiv starpite.

Cu toate acestea, politistii locali sunt mereu in alerta, asa cum au fost si in data de 10 noiembrie in ceea ce-l priveste pe Tanase Constantin, din localitatea Motca. Aflat in barul SC. Adriscom SRL, de pe strada Zimbrului, acesta proferase injurii, expresii jignitoare si amenintari cu acte de violenta la adresa pascaneanului Florea Cezar, motiv pentru care a fost amendat cu suma de 500 de lei, conform legii 61/1991.

Pe timpul verificarilor, organele de ordine au constatat ca cel care indraznise sa tulbure linistea si buna desfasurare a comertului in bar, pe langa faptul ca avea discernamantul bunei cuviinte afectat de alcool,  avea si cartea de identitate expirata. Din acest motiv, politistii pascaneni l-au mai amendat inca o data, cu suma de 40 de lei, potrivit OUG 97/2005.

 

Orizont.info

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow