More

  Purtatorul de cuvant de la Primaria Pascani, locul sase la ”Raliul Prieteniei”

  Array

  În perioada 5-8 noiembrie 2015, Clubul Sportiv ”Moldova Motors Sport” Pașcani, a participat la Raliul Transfrontalier Dobrich (Bulgaria) – Braila, cu un echipaj format din Alexandru Angheluș – pilot, Cristian Menegon – navigator pe o mașina marca Alfa Romeo 147 ECO, motor 1600 cc.
  Au fost 4 zile de competiție, cumulând un total de 10 probe speciale (5 probe în Bulgaria, 5 probe în România).
  Raliul Prieteniei a propus o serie de provocari la care echipajul pășăcănean a făcut față cu brio.
  Organizatorii au cuplat câte un echipaj din Bulgaria și câte unul din România să lupte împreună pentru clasamentul pe echipe dar au alcătuit și un clasament general separat pentru fiecare echipaj în parte.
  Probele speciale s-au desfăurat în zona orașului Dorich din Bulgaria cât și în zona centrală a acestuia, în Slobozia iar ultimele probe au avut loc în Brăila.
  La finalul celor 4 zile de concurs echipajul nostru s-a clasat pe locul 6 la echipe și pe locul 13 în clasamentul general, rezultat foarte bun ținând cont de faptul că o mare parte din mașinile participante la competiție erau pregatite special pentru competiții auto-moto (raliu, drift).
  La festivitatea de premiere ce a avut loc vineri, 8 noiembrie 2015 la Hotel Traian din Brăila, Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pașcani a fost recompensat cu diplome, cupe și medalii pentru câștigarea unei probe speciale a raliului cât și pentru rezultatul din clasamentul pe echipe. Astfel, am contribuit la îmbunătățirea imaginii Municipiului Pașcani la nivel național și internațional.
  Pe aceasta cale, ținem să mulțumim organizatorilor Clubul Motors Sport Brăila și TH Motors Sport Dobric, cu mulțumiri speciale domnilor Valentin Nemțanu, Mihalache Gigi, Nelu Căpităneanu și să îi felicităm pentru o organizare de înaltă ținută.Totoadată vrem să felicităm câștigătorii acestei competiții, echipajul din Bulgaria Nevem Milev și Nikolinka Todorova dar și pe toți participanții.
  Mulțumim pentru sprijinul acordat:
  Sponsorilor:
  -S.C. Aprodex S.R.L.
  -S.C. Auto Trans Com S.R.L.
  -S.C. Lorimer S.R.L.
  -S. C. Depozitul de Print
  -Cabinet Mediator Ursu D. Leonard
  -Auto Service Ursu
  -S.C. Viosand Tricotex S.R.L.
  Partenerilor mass-media:
  -Pașcani.BZI.ro
  -Bittv.info – postului de televiziune Bit TV
  -Newspascani.com – postului de televiziune Actualitatea TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI