16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022
Array

Purtatorul de cuvant de la Primaria Pascani, locul sase la ”Raliul Prieteniei”

- Advertisement -

În perioada 5-8 noiembrie 2015, Clubul Sportiv ”Moldova Motors Sport” Pașcani, a participat la Raliul Transfrontalier Dobrich (Bulgaria) – Braila, cu un echipaj format din Alexandru Angheluș – pilot, Cristian Menegon – navigator pe o mașina marca Alfa Romeo 147 ECO, motor 1600 cc.
Au fost 4 zile de competiție, cumulând un total de 10 probe speciale (5 probe în Bulgaria, 5 probe în România).
Raliul Prieteniei a propus o serie de provocari la care echipajul pășăcănean a făcut față cu brio.
Organizatorii au cuplat câte un echipaj din Bulgaria și câte unul din România să lupte împreună pentru clasamentul pe echipe dar au alcătuit și un clasament general separat pentru fiecare echipaj în parte.
Probele speciale s-au desfăurat în zona orașului Dorich din Bulgaria cât și în zona centrală a acestuia, în Slobozia iar ultimele probe au avut loc în Brăila.
La finalul celor 4 zile de concurs echipajul nostru s-a clasat pe locul 6 la echipe și pe locul 13 în clasamentul general, rezultat foarte bun ținând cont de faptul că o mare parte din mașinile participante la competiție erau pregatite special pentru competiții auto-moto (raliu, drift).
La festivitatea de premiere ce a avut loc vineri, 8 noiembrie 2015 la Hotel Traian din Brăila, Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pașcani a fost recompensat cu diplome, cupe și medalii pentru câștigarea unei probe speciale a raliului cât și pentru rezultatul din clasamentul pe echipe. Astfel, am contribuit la îmbunătățirea imaginii Municipiului Pașcani la nivel național și internațional.
Pe aceasta cale, ținem să mulțumim organizatorilor Clubul Motors Sport Brăila și TH Motors Sport Dobric, cu mulțumiri speciale domnilor Valentin Nemțanu, Mihalache Gigi, Nelu Căpităneanu și să îi felicităm pentru o organizare de înaltă ținută.Totoadată vrem să felicităm câștigătorii acestei competiții, echipajul din Bulgaria Nevem Milev și Nikolinka Todorova dar și pe toți participanții.
Mulțumim pentru sprijinul acordat:
Sponsorilor:
-S.C. Aprodex S.R.L.
-S.C. Auto Trans Com S.R.L.
-S.C. Lorimer S.R.L.
-S. C. Depozitul de Print
-Cabinet Mediator Ursu D. Leonard
-Auto Service Ursu
-S.C. Viosand Tricotex S.R.L.
Partenerilor mass-media:
-Pașcani.BZI.ro
-Bittv.info – postului de televiziune Bit TV
-Newspascani.com – postului de televiziune Actualitatea TV

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow