15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, sef la Casa de Cultura

mirela ancuta

Purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Mirela Ancuta a fost numita ca sef al Consiliului de Administratie de la Casa de Cultura din Pascani. Acest lucru s-a intamplat la sfarsitul lunii noiembrie 2012, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie a aceluiasi an, consilierii au aprobat componenta acestui Consiliu.

Mirela Ancuta, a fost votata cu unanimitate de catre cei 4 membri ai Consiliului, in prima sedinta a noii structuri din luna noiembrie 2012.

Acest Consiliul de Administratie al Casei de Cultura este format din: Mirela Anucta, presedinte de al Consiliului, consilierii PSD, Vasile Haldan, Carmen Apostol si Gabriela Nedelcu, cat si Razvan Novac, propus de catre PNL.

Consiliu de administratie al Casei de Cultura s-a intrunit pentru prima data in acest an, ieri 6 februarie 2013, incepand cu ora 17.00. Asta dupa minunea administrativa de anul trecut cand consilierii au pus un consiliu de administratie la institutia de cultura.

Pe ordinea de zi s-au aflat 6 puncte de discutie. Primul punct a fost legat de raportul de activitate pe anul trecut, care urmeaza sa fie prezentat in cadrul viitoarei Sedinte de Consiliu Local.

Al doilea punct pe ordinea de zi a fost programul activitatilor pe anul 2013, unde institutia doreste sa aiba mai multe activitati culturale pentru pascaneni cum sunt spectacolele artistice, expozitiile de pictura sau de fotografie. Urmatoarele puncte pe ordinea de zi a fost legate de contul de executii, venituri si cheltuieli, raportul de inventar pe anul 2012 sau chiar bugetul de care instututia are nevoie in 2013.

La ultimul punct de pe ordinea de zi, directoarea institutiei Marioara Preutu, a venit cu propunerea unei sume de 650 milioane lei pentru toate activitatile si cheltuielile Casei de Cultura pe anul 2013. Urmeaza ca aceasta suma sa ajunga si pe masa consilierilor care vor decide cat vor aproba.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow