More

  Purtătorul de cuvânt, administratorul piețelor

  Array

  Purtătorul de cuvânt, administratorul piețelor

  Purtătorul de cuvânt al administrației locale din Pașcani, Cristian Menegon va fi șeful celor două piețe agroalimentare din Pașcani. El a fost admis la concursul organziat în această perioadă cu media de 84,41 puncte din totalul de o sută. Ceilalți candidați au fost respinși, unul dintre ei nici nu a reușit să treacă de proba scrisă.

  S-a încheiat concursul pentru ocuparea funcției de șef serviciu din cadrul Serviciului Administrația Piețelor Pașcani. Ultima probă a avut loc luni, 5 septembrie de la ora 10.00 la sediul primăriei. Astfel, Cristian Menegon și Ciprian Covirg au trebuit să răspundă la intrebările adresate de comisia formată din patru membrii – Gică Zanet – adminsitratorul Primăriei Pașcani, Gabriela Nedelcu – viceprimarul Municipului Pașcani, o reprezentantă de la Compartimentul de Resurse Umane Primăria Pașcani și Marinela Moisii – șefa Serviciului de Evidența Populației Pașcani.

  Întrebările au fost de la motivația de a ocupa această funcție până la ce ar dori să facă pentru a îmbunătăți condițiile de comercilizare în piețe sau cum ar reacționa la anumite stări conflictuale izbucnite cu un vânzător.

  După câteva ore de la finalizarea concursului, au fost afișate rezultatele. Cristian Menegon a obținut cel mai mare punctaj la cele două probe, scris și interviu. Mai exact, 82,50 la scris, 86,33 la interviu, media finală fiind de 84,41. Următorul clasat a fost Ciprian Covrig cu media finală de 72,33, 74,00 la scris și 70,66 la interviu.

  Cristian Menegon își va prelua atribuțiile în următoare zile. El va rămâne purtător de cuvânt al administrației locale pentru o anumită perioadă de timp.

  Postul a fost scos la concurs la începutul lunii aprilie a.c., dupa ce fosta administratoră a intrat în concediu de maternitate. Până acum, activitatea a fost coordonată de unul dintre salariații de la Piața Vale.

  rezultate concurs piete

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI