More

  Puntea de peste Siret a fost reparată, la câteva săptămâni după ce a fost distrusă de o furtună

  Array

  Puntea de peste raul Siret, care face legatura cu suburbia Lunca si comuna Vanatori, a fost reparata si a devenit din nou o cale de acces pentru locuitorii. Lucrarile s-au finalizat la sfarsitul saptamanii trecute, iar timp de jumatate de luna, localnicii din Gura Badilitei au fost nevoiti sa foloseasca o ruta ocolitoare pentru a ajunge in Pascani.
  Reparatiile au costat 130 de milioane de lei vechi si au fost suportate integral de la bugetul local. Astfel au fost schimbate si intarite toate cablurile de ancorare, iar podina a fost completata pe o distanta de 20 m.

  Daca pana acum, unii localnici se incumetau sa treaca de pe o parte pe cealalta a Siretului agatati de franghii, acum pot trece pe punte in cea mai mare siguranta.

  Mentionam ca la sfarsitul lunii trecute, in urma unui vant puternic, scandurile au fost smulse pe o distanta de circa 15 m iar cablurile de ancorare au cedat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Manifestări dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Cu prilejul împlinirii a 142 de ani de la naşterea Mitropolitului Visarion Puiu, în mai multe oraşe din ţară se desfăşoară, în perioada 23...

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  România pierde rapid din populație, natalitatea scade abrupt. În 2020 s-au născut mai puțini copii decât în 1876

  Dacă nu facem nimic, România va pierde în următorii 30 de ani peste trei milioane de oameni. Şi nu vom fi doar mai puţini,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp