15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Vesti bune pentru locuitorii din Gura Badilitei. Puntea de peste Siret a fost reparata

Puntea care leaga suburbia Lunca de satul Gura Badilitei poate fi folosita din nou in siguranta. Inca din luna iunie se lucreaza la consolidarea ei, din cauza faptului ca se afla intr-o stare deplorabila.

Costurile sunt estimate la suma de 400 milioane lei vechi si sunt suportate din bugetul local al primariei comunei Vanatori. Lucrarea va fi executata de o catre o firma din Vanatori, si anume Intreprindere Individuala Petrescu

Primarul, Constantin Lupu, considera repararea puntii o prioritate pentru locuitorii comunei. Aceasta are o lungime de 140 de m si ii va ajuta pe oamenii care erau nevoiti sa parcurga zilnic kilometrii intregi pentru a ajunge in oras, sa scurteze dinstanta.

Mai mult, pe aceasta punte circula zilnic elevi din comuna care invata la unitatile scolare din oras iar vietile acestora erau puse in pericol.

Mentionam ca din anul 2010, din cauza reconditionarii prost executate si al conditiilor meteorologice puntea se degradase si devenise un adevarat pericol pentru cei care se incumetau sa treaca.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow