More

  PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PENTRU BUNURI MOBILE 24.05.2013

  Array

  În temeiul O.G. nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată cu modificările şi completările ulterioare, art. 159 si 162, se face cunoscut prin prezenta că în ziua de 06.06.2013, ora 1000, în localitatea Paşcani, la sediul Primăriei municipiului Paşcani – sala 18, din str. Ştefan cel Mare, nr. 16, se vând prin licitaţie de către organul de executare inspector Costan Costel (persoana de contact pentru depunere dosar de inscriere), bunul imobil proprietate a debitorului SC IMPERIAL FLOR COMPANY SRL, cu sediul în Pascani, str. Cuza-Voda, bl. D7, ap. 10, judetul Iasi.

  1. CHIOŞC COMERCIAL – CONSTRUCTIE CU PERETI DIN TABLA ALUMINIU CU GEAM TRAS, CU ACOPERIS METALIC TIP SARPANTA, CU SUPRAFATA DE 18 m2, EDIFICATĂ PE TERENUL APARTINAND DOMENIULUI PUBLIC AL MUNICIPIULUI PASCANI INCHIRIAT PE BAZA DE CONTRACT DE INCHIRIERE IN PASCANI, STR. CUZA-VODA, INTRE BLOC D6 SI BLOC D7.

  VALOAREA DE PORNIRE A LICITATIEI = 15.120 lei

   BUNUL SCOS LA VANZARE PRIN LICITATIE ESTE GREVAT DE URMATOARELE DATORII:
  ___________________________ NU SE CUNOSC ___________________________

   PENTRU BUNUL SCOS LA VANZARE INVITAM EVENTUALII CREDITORI SA COMUNICE TITLURI EXECUTORII PENTRU DREPTURI PRETINSE ASUPRA DEBITORULUI.
  ______ SE VOR INREGISTRA PANA LA DATA DE 05.06.2013, ORA 1500______

   PERSOANELE INTERESATE POT DEPUNE OFERTE DE CUMPARARE SI POT OBTINE INFORMATII PRIVIND ACTELE NECESARE INSCRIERII LA LICITATIE DE LA PERSOANA IMPUTERNICITA MENTIONATA MAI SUS.
  _______ SE VOR INREGISTRA PANA LA DATA DE 05.06.2013, ORA 1500______

   PENTRU PARTICIPARE LA LICITATIE TREBUIE ACHITATA TAXA DE PARTICIPARE IN COTA DE 10% DIN VALOAREA DE PORNIRE A LICITATIEI (1.512 lei).
  _______ SE VA ACHITA PANA LA DATA DE 05.06.2013, ORA 1500______

   DEPUNEREA DOSARULUI DE PARTICIPARE ESTE CONDITIONATA DE DOVADA CA PARTICIPANTUL NU FIGUREAZA CU CREANTE FISCALE RESTANTE (certificate de atestare fiscala ca nu exista datorii la bugetul local si la bugetul de stat).
  _______ SE VOR INREGISTRA PANA LA DATA DE 05.06.2013, ORA 1500______

  * * *

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI