27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Public numeros la “Avarul”. Actori de renume au venit la Pașcani

- Advertisement -

Public numeros la “Avarul”. Actori de renume au venit la Pașcani

Au făcut magie actorii de la București la Pașcani. Cei peste 300 de spectatori, de toate vârstele, au savurat fiecare moment interpretat de Tudorel Filimon, Eugen Cristea sau Cristina Doleanu în una dintre cele mai mari comedii a tuturor timpului – “Avarul” scrisă de Molier. La final, pășcănenii au aplaudat minute bune!

Calitate și relaxare sunt doar două cuvinte ce pot descrie piesa de teatru “Avarul” ce s-a jucat pe scena Casei de Cultură din Pașcani, în deschiderea evenimentelor din acest an. Actorii au intrat perfect în pielea persoanjelor, iar replicele comice și pline de adevăr au “actualizat” piesa de teatru. În rolul principal, Harpanog, a fost renumitul actor Tudorel Filimon care a știut să “sublinieze” fiecare replică.

Aplauze au primit și celelalte personaje care au interacționat perfect cu publicul.

După aproape două ore, actorii care au jucat în piesa de teatru ”Avarul” au fost aplaudați minute bune în picioare de publicul numeros. Comedia “Avarul” dezvaluie moravurile si împrejurările mai puțin ușoare a unei familii burgheze, in centrul careia se situeaza Harpagon un personaj complex, stapanit de o zgarcenie.

În rolul personajelor au fost actorii – Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Oana Gabriela Drăghici, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Tomi Cristian, Florin Kevorkian, Anne Marie Zaharia, Raluca Bădoiu, Oana Irina Duțu, Mariangela Coldea. Scenografie Simona Marcu, Coregrafie Izabela Bostan Kevorkian, Mădălina Mechenic, Ilustrație muzicală – Geoge Marcu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow