More

  PSD-ul rupe in doua PNL-ul, la Pascani. Craciunescu vrea sa il critice pe Pantazi si sa colaboreze cu Constantinescu

  Array

  Fostul primar al Pascaniului, liberalul Grigore Craciunescu s-a intors din concediu din Canada si s-a apucat, din nou, de politica. Ieri seara in cadrul unei sedinte a Biroului Politic el le-ar cerut consilierilor PNL sa ii atace dur pe colegii de alinta, consilierii PSD mai ales pe primarul Dumitru Pantazi, conform unor surse neoficiale.
  In replica o parte dintre liberali i-au atras atentia presedintelui de organizatie ca o asemenea strategie ar putea fi daunatoare PNL pe termen lung, deoarece PSD, care detine majoritatea din Consiliul Local, i-ar putea schimba din functie pe directorii liberali de la institutiile subordonate.

  Mai mult, aripa reformatare din cadrul PNL a solicitat ca proiectele care urmeaza sa fie aprobate in Consiliul Local sa fie , mai intai, discutate in Biroul Politic al PNL asa incat votul consilierilor sa reprezinte si vointa partidului.

  Fostul primar s-a opus acestei propuneri pe motiv ca pozitia celor 4 consilieri PNL nu trebuie neaparat sa fie aceesi cu cea a organziatiei PNL Pascani. Mai exact strategia lui Craciunescu este aceea de a juca, din nou, la doua capete: un discurs pozitiv in cadru USL asumat de PNL Pascani si altul negativ, critic la adresa PSD, in cadrul Consiliului Local, asumat doar de consilierii PNL. Mai exact fostul primar vrea sa il critice, prin intermediari, pe primarul PSD Dumitru Pantazi si sa colaboreze cu senatorul Florin Constantinescu, presedintele PSD Pascani.

  In replica Grigore Craciunescu, presedintele PNL Pascani sustine ca informatiile aparute in presa in legatura cu sedinta de aseara nu sunt adevarate. El sustine ca le-a cerut consilierilor PNL sa sustina toate proeictele care sunt in folosul comunitatii sis a il sprijine pe primar pentru derularea PID-ului.

  Mai mult fostul primar spuna ca a bagat sabia in teaca tocmai pentru ca obiectivele USL sunt cu mult mai importante decat cele personale. El a mai sus ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandate de deputat, in Colegiul electoral nr 5, chiar daca pentru acesta functie a fost nominalizat deputatul PSD Neculai Ratoi.

  Ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reacția primarului după ce a primit semnăturile pentru transportul elevilor: Am nevoie de informații suplimentare. Voi sta de vorba cu părinții după ce voi...

  Problema transportului elevilor școlii “Iordache Cantacuzino”, care fac naveta pe jos , câțiva km pe zi printre mașini, pentru a ajunge la noua locație,...

  Un avocat noul președinte de la CSM. 1,2 lei/zi alocația unui sportiv

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani are o noua conducere. Săptămâna trecută ,in prima ședința a Consiliului de Administrație a fost ales in funcția de președinte...

  Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori de Ziua Femeii, în școlile din comună – FOTO

  Ziua Femei a fost sarbatorita luni atat in marile orase cat si la sate. In Stolniceni Prajescu, a devenit o traditie ca de 8...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI