20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

PSD-ul rupe in doua PNL-ul, la Pascani. Craciunescu vrea sa il critice pe Pantazi si sa colaboreze cu Constantinescu

Fostul primar al Pascaniului, liberalul Grigore Craciunescu s-a intors din concediu din Canada si s-a apucat, din nou, de politica. Ieri seara in cadrul unei sedinte a Biroului Politic el le-ar cerut consilierilor PNL sa ii atace dur pe colegii de alinta, consilierii PSD mai ales pe primarul Dumitru Pantazi, conform unor surse neoficiale.
In replica o parte dintre liberali i-au atras atentia presedintelui de organizatie ca o asemenea strategie ar putea fi daunatoare PNL pe termen lung, deoarece PSD, care detine majoritatea din Consiliul Local, i-ar putea schimba din functie pe directorii liberali de la institutiile subordonate.

Mai mult, aripa reformatare din cadrul PNL a solicitat ca proiectele care urmeaza sa fie aprobate in Consiliul Local sa fie , mai intai, discutate in Biroul Politic al PNL asa incat votul consilierilor sa reprezinte si vointa partidului.

Fostul primar s-a opus acestei propuneri pe motiv ca pozitia celor 4 consilieri PNL nu trebuie neaparat sa fie aceesi cu cea a organziatiei PNL Pascani. Mai exact strategia lui Craciunescu este aceea de a juca, din nou, la doua capete: un discurs pozitiv in cadru USL asumat de PNL Pascani si altul negativ, critic la adresa PSD, in cadrul Consiliului Local, asumat doar de consilierii PNL. Mai exact fostul primar vrea sa il critice, prin intermediari, pe primarul PSD Dumitru Pantazi si sa colaboreze cu senatorul Florin Constantinescu, presedintele PSD Pascani.

In replica Grigore Craciunescu, presedintele PNL Pascani sustine ca informatiile aparute in presa in legatura cu sedinta de aseara nu sunt adevarate. El sustine ca le-a cerut consilierilor PNL sa sustina toate proeictele care sunt in folosul comunitatii sis a il sprijine pe primar pentru derularea PID-ului.

Mai mult fostul primar spuna ca a bagat sabia in teaca tocmai pentru ca obiectivele USL sunt cu mult mai importante decat cele personale. El a mai sus ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandate de deputat, in Colegiul electoral nr 5, chiar daca pentru acesta functie a fost nominalizat deputatul PSD Neculai Ratoi.

Ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow