24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

PSD Paşcani nu voteaza referendumul anti-investitii. „PNL nu are solutii. Este o iniţiativă politicianistă care nu rezolvă problemele cu apa şi canalizarea!”

creditprime.ro
elefant.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Consilierii PSD Paşcani nu vor vota favorabil proiectul iniţiat de PNL Paşcani pentru organizarea unui referendum anti- Apa Vital, chiar în ziua alegerilor locale, pe 5 iunie 2016.
Decizia a fost luată în acesta după-amiază în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv al PSD, în urma unei dezbateri de aproape două ore.
Social democraţii au ajuns la concluzia că ar fi vorba despre o iniţiativă politicianistă care nu ar rezolva nici una dintre problemele reclamate de păşcăneni, în ceea ce priveşte serviciile de apă şi canalizare. Mai mult propunerea consilierilor PNL ar fi inoportuna şi ar aduce pagube municipiului Paşcani, prin pierderea celor 13 milioane de euro de la Uniunea Europeană, finantare nerambursabila pusă la dispoziţia Apa Vital pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Asta în contextul în care iniţiatorii referendumului nu au prezentat soluţii concrete atât cu privire la investiţii cât şi la cine şi în ce condiţii va presta serviciile de apă şi canalizare la Paşcani, în locul Apa Vital.
Proiectul iniţiat de 7 consilieri PNL urmează să fie supus dezbaterii şi aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pe data de 23 martie a.c. de la ora 10.00.
Tot in sedinta de astazi au fost prezentate rezultatele ultimului sondaj de opinit comandat de PSD Pascani.

„PSD si potentialii nostri candidati depasesc considerabil celelalte partide si ceilalti candidati…” a precizat Gabriela Nedelcu, purtatorul de cuvant al organizatiei, fara sa prezinte cifre concrete.

Mentionam ca lista candidatilor atat lista pentru Consiliul local cat si numele candidatului pentru Primaria Pascani vor fi stabilite peste o saptanmana de zile, cand este programata o noua sedinta a conducerii organizatiei locale a PSD.

PSD Pascani: Nu votam referendumul anti-investitii. Este o initiativa politicianista

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI