2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

PSD-iștii strâng rândurile. Adunări generale în toate organziațiile

PSD-iștii strâng rândurile. Adunări generale în toate organziațiile

 Se anunță o perioadă încărcată pentru cei care fac parte din Partidul Social Democrat. Acolo unde este necesar au loc alegeri iar în celelalte organziații vor avea loc adunări generale pentru completarea componenței birourilor, clarificarea evidenței membrilor sau analiza activităților desfășurate la nivel de partid. De asemenea, se va prezenta și programul de guvernare al PSD cu rezultatele de până acum și principalele măsuri ce urmează a fi luate. Vor avea loc și discuții privind proiectele la nivel de localitate.

A fost stabilit un grafic privind adunările generale ale organizației PSD la nivel de localitate din județ. De exemplu, la Tătăruși, aceasta are loc vineri, 15 septembrie când vor avea loc și alegeri privind președinția. Pe listă s-a înscris un singur candidat. Este vorba despre Dumitru Gafița, consilier local.

Și la Valea Seacă vor avea loc alegeri, pe liste însă s-au înscris mai multe persoane pentru a fi președintele organziației locale. Alegerile sunt programate pentru ziua de 23 septembrie, conform graficului.

În celelalte comune, 13, ce aparțin de Colegiul 5 s-a stabilit data adunării însă vor avea loc întâlniri privind completarea structurii, primirea de noi membrii, analiza activității, a prezentării programului de guvernare și se vor discuta proiectele județului dar și a fiecărei localități în parte care se vor derula în următoarea perioada.

Întâlnirea la Pașcani este stabilită pentru sfârșitul acestei luni, 30 septembrie, iar președintele organziației este Dumitru Pantazi. La toate aceste întâlniri vor fi prezenți șeful de Colegiu 5, deputatul Vasile Axinte, consilierul județean Ion Vasile Sandu dar și alți reprezentanți ai partidului la nivel județean.

Conform graficulului, week-end-ul următor, 22 – 24 septembrie sunt stabilite întâlniri la Hărmănești, Valea Seacă, Miroslovești, Stolniceni Prăjescu, Todirești. În week-end-ul 29 – 30 septembrie se vor întâlni psd-iștii din Vânători, Lespezi, Cristești și Pașcani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI