13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

PSD: Conducerea centrală a validat aseară fără modificări listele de la Iaşi

Liviu Dragnea a explicat de ce l-a „paraşutat” pe fostul ministru Bănicioiu pe listele de la Iaşi.

Conducerea centrală a PSD a validat lista candidaţilor filialei ieşene la alegerile parlamentare, listă adoptată alaltăieri prin vot la Iaşi. Potrivit preşedintelui PSD Iaşi, Mihai Chirica, în şedinţa de ieri a Comitetului Executiv Naţional nu a fost adusă nici o modificare în privinţa candidaţilor propuşi de organizaţia judeţeană. „Lista candidaţilor de la Iaşi a fost printre puţinele care nu a avut niciun fel de comentariu. Ceea ce am validat noi ieri (luni, n.r.) a rămas validat şi astăzi. Nu a apărut nicio modificare”, ne-a declarat aseară liderul PSD.

Astfel, lista candidaţilor consideraţi eligibili pentru Camera Deputaţilor îi cuprinde, în ordine, pe Camelia Gavrilă (şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean), Nicu Bănicioiu (fost ministru al Sănătăţii), Tudor Ciuhodaru (deputat de Vaslui), Vasile Cîtea şi Silviu Macovei (consilieri judeţeni), precum şi Vasile Axinte (fost viceprimar Paşcani). La Senat, lista eligibilă este deschisă de preşedintele Senatului Universităţii Tehnice „Gh. Asachi”, Adrian Pănescu, acesta fiind urmat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Victorel Lupu, şi de un fost consilier judeţean din partea PDL, Vasile Toma, preşedinte al Federaţiei Operatorilor Români de Transport.
În cadrul Comitetului Executiv Naţional de ieri, Liviu Dragnea a explicat şi motivele pentru care foştii miniştri Eugen Teodorovici candidează pentru Senat la Tulcea, iar Nicolae Bănicioiu pentru Camera Deputaţilor la Iaşi, motive legate de expertiza lor ca fost minstru de Finanţe, respectiv al Sănătăţii.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow