14.1 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

PSA taie frunză la câini. Doi directori şi şapte salariaţi nu ştiu ce să facă după ce au rămas fără apă şi canalizare

- Advertisement -

Situaţie fără precedent la fostul operator de apă şi canalizare din Paşcani. Deşi au trecut mai bine de două luni de zile de când serviciile au fost delegate societăţii ieşene Apa Vital, administraţia locală nu a stabilit încă ce urmează să se întâmple cu Prest Serv Apa, societate rămasă fără obiect de activitate.
La începutul săptămânii trecute, luni de la ora 14.00 noul Consiliu de Administratie s-a întrunit în şedinţă dar nu s-a luat nici o decizie. Asta deşi pe ordinea de zi erau subiecte importante de discutat. Este vorba despre reconfirmarea în funcţie a actualului director, Aristotel Katzighera şi stabilirea unui nou contract de mandat dar şi activităţile care urmează să fie desfăşurate. Pentru că aceste probleme nu au fost discutate suficient în Consiliul Local, şedinţă a fost reprogramată.

Deocamdată nu se ştie când şi nici cât va mai dura acesta stare de incertitudine. Unul dintre membrii Consiliului de Administratie susţine că cea mai bună soluţie ar fi că fosta societate de apă să fie comasata cu cea de salubritate, conform unei propuneri discutată recent în Consiliul Local. Inginerul şef al regiei de termoficare, Sorin Nacuta, susţine că în acest fel cele două societăţi ar putea să îşi rezolve o serie de probleme.

În momentul de faţă la societatea Prest Serv Apa SA Paşcani mai lucrează şapte salariaţi, contabili, jurişti, personalul de pază şi doi directori. Ei sunt plătiţi din încasarea facturilor restante, singură activitate pe care o desfăşoară. Menţionăm că fostul director Ioan Prisecaru s-a pensionat la scurt timp după ce serviciile de apă şi canalizare au fost delegate operatorului ieşean.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow