9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

PSA renunţa la procesele cu Apa Vital, dacă sunt achitate datoriile

- Advertisement -

Au început negocierile între fostul si actualul operator de apă şi canalizare din Paşcani pentru plata datoriilor şi stingerea litigiilor dintre cele două părţi. O primă întâlnire a avut loc în cursul zilei de ieri la Primăria Paşcani, între directorii de la PSA, şi cei de la Apa Vital, primarul municipiului şi un reprezentant al asociaţiei judeţene ARSACIS. Deocamdată nu s-a ajuns la o concluzie finală iar o nouă întâlnire este programată pentru ziua de vineri.
Operatorul ieşean a solicitat că Prest Serv Apa să renunţe la procesul deschis împotriva sa pentru încasarea pretenţiilor în contul serviciilor de epurare prestate în perioada 01. Iulie 2014 – 17. Iulie 2015, până la următorul termen de judecată programat pe data de 20 octombrie În schimb societatea păşcăneană ar urma să primească banii pentru serviciile prestate.
Primăria Pascani ar urma să finalizeze predarea mijloacelor fixe. În funcţie de valoarea lor va fi calculat şi cuantumul redevenţei care urmează să fie achitata de Apa Vital pentru ratele la împrumutul de la Banca Europeană de Investitii.
Sicnron. Toate aceste probleme ar urma să fie rezolvate în maxim o lună de zile la solicitarea consilierilor pentru stabilirea investiţiilor care urmează să fie făcute anul viitor de operatorul ieşean.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow