More

  PSA renunţa la procesele cu Apa Vital, dacă sunt achitate datoriile

  Array

  Au început negocierile între fostul si actualul operator de apă şi canalizare din Paşcani pentru plata datoriilor şi stingerea litigiilor dintre cele două părţi. O primă întâlnire a avut loc în cursul zilei de ieri la Primăria Paşcani, între directorii de la PSA, şi cei de la Apa Vital, primarul municipiului şi un reprezentant al asociaţiei judeţene ARSACIS. Deocamdată nu s-a ajuns la o concluzie finală iar o nouă întâlnire este programată pentru ziua de vineri.
  Operatorul ieşean a solicitat că Prest Serv Apa să renunţe la procesul deschis împotriva sa pentru încasarea pretenţiilor în contul serviciilor de epurare prestate în perioada 01. Iulie 2014 – 17. Iulie 2015, până la următorul termen de judecată programat pe data de 20 octombrie În schimb societatea păşcăneană ar urma să primească banii pentru serviciile prestate.
  Primăria Pascani ar urma să finalizeze predarea mijloacelor fixe. În funcţie de valoarea lor va fi calculat şi cuantumul redevenţei care urmează să fie achitata de Apa Vital pentru ratele la împrumutul de la Banca Europeană de Investitii.
  Sicnron. Toate aceste probleme ar urma să fie rezolvate în maxim o lună de zile la solicitarea consilierilor pentru stabilirea investiţiilor care urmează să fie făcute anul viitor de operatorul ieşean.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI