16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022

PSA Pașcani, încă o încercare de insolvență. Pintilie uită că a votat delegareaa serviciilor de apă și canalizare

- Advertisement -

Fostul operator de apă și canalizare din Pașcani va intra în insolvență, prin procedura simplificată, la aproape 5 ani de zile de când a rămas fără obiect de activitate. În acest sens, în ședința de joi consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre. Inițiativa primarului a fost aprobată doar de consilierii PSD și PMP în timp ce opoziția s-a abținut. Liderul PNL Pașcani, Marius Pintilie a motivat că îi lasă pe cei care au votat delegarea serviciilor operatorului ieșean să decidă intrarea în insolvență a societății PSA SA.

În replică, atât primarul cât și consilierii locali au adus aminte că hotărârea din 2014 privind delegarea serviciilor de apă și canalizare a fost votată atât de consilierii PSD cât și de cei din PNL, inclusiv de Marius Pintilie, singură abținere fiind din partea reprezentantului PPDD Ioan Danu.

În același context consilierul Sorin Olariu a cerut opoziției să vină cu soluții alternative.
Consilierul Pintilie a recunoscut că, acum, singură soluție este închiderea societății.

Menționăm că în momentul de față societatea Prest Serv Apă nu mai are obiect de activitate, salariați și surse de finanțare. Prima încercare de intrare în insolvență a fost respinsă de judecători pe motiv că dosarul ar fi fost incomplet.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow