35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

PSA îşi schimbă obiectul de activitate. Se va ocupa de parcările cu plată, servicii de salubritate, construcţii şi întreţinere

Fostul operator păşcănean de apă şi canalizare îşi schimbă obiectul de activitate, la jumătate de an de când toate serviciile au fost delegate societăţii Apa Vital Iaşi.
Consilierii locali au la mapa un proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea actului constitutiv al societăţii, în şedinţă ordinară programată vineri. Conform documentului societatea îşi păstrează denumirea şi sediul actual dar urmează să aibă un alt obiect de activitate principal “Activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre”.
Directorul unităţii a explicat pentru BIT TV că ar urma să se ocupe cu înfiinţarea şi administrarea parcărilor cu plata din Paşcani. Societatea nu exclude că în viitor să aiba si alte activităţi: de colectare a deşeurilor, tâmplărie, reparaţii electrice construcţii şi întreţinere precum şi comerţ şi reparare maşini, conform modificarilor actului constitutiv.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow