More

  Proteste la Blăgești împotriva hoțiilor statului

  Array

  Miscare de protest in suburbia Blagesti. Zeci de localnici au iesit astazi in strada pentru a cere statului roman sa le plateasca terenurile luate pentru construirea soselei de centura. Ei ameninta ca vor bloca si chiar vor distruge strada daca nu isi vor primi banii.

  oameni blagesti
  Peste 30 de oameni s-au adunat astazi la soseaua de centura a suburbiei Blagesti, suparati ca nu au primit nici pana acum despagubiri pe terenurile pe care s-a construit strada. Satenii sunt revoltati ca au fost dati uitarii de compania de drumuri nationale si de fostul primar Ratoi. Mai mult, ei sustin ca au fost pacaliti.

  Costica Pantelimon are 90 ani si crede ca nu va mai apuca sa primeasca banii pe terenul lasat mostenire de parintii sai. Dar se lupta pentru copii si nepoti.

  Oamenii dau vina pe fostul primar Neculai Ratoi, care i-a convins sa cedeze terenurile, pe motiv ca isi vor primi banii dupa ce vor semna contractele. Au trecut de atunci circa sapte ani.

  oameni blagesti1

  Cei peste 100 de pascaneni vor face un memoriu care il vor duce la Compania Nationala de Drumuri si la deputatul Ratoi. Insa daca nu vor primi nici un raspuns, ei ameninta ca vor iesi in strada cu utilaje agricole si masini pentru a bloca soseaua.
  Contactat telefonic, deputatul Neculai Ratoi a precizat ca are promisiuni de la Compania Nationala de Drumuri ca pana la sfarsitul acestui an, oamenii isi vor primii banii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pintilie verifica pubelele din suburbii. Primaria incaseaza taxa de salubritate, dar nu vrea sa mai ridice gunoiul amestecat

  Amenintari la adresa locuitorilor din suburbiile municipiului Pascani. Primarul Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei conferinta de presa, ca de saptamana viitoare vor...

  De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

  Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux...

  “Telefonul cetateanului”, pentru raspunsuri si sesizari

  „Bună ziua, Telefonul Cetățeanului! Ce problemă aveți?“ Asa ar putea fi intampinati in scurt timp, pascanenii care suna la Primarie, pentru a afla un raspuns...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp