15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Protestatarul de pe bloc, amendă şi promisiuni

Ionuţ Strungariu, bărbatul care vinerea trecută a pus în alertă poliţia, pompierii, personalul medical de la Ambulanţă, administraţia locală şi mai ales a speriat păşcănenii, a coborât de bună voie după mai bine de 12 ore petrecute pe acoperişul celui mai înalt bloc din Paşcani. Pentru gestul sau a fost amendat de către poliţişti cu câteva sute de lei.

CAZ IONUT PE BLOC

Bărbatul din Paşcani care a ameninţat că se aruncă în gol de la zeci de metri distanţă şi a stat ore bune pe acoperişul unui bloc din Paşcani satul să fie bătut de către vecini şi poliţia să nu ia măsuri a fost amendat de către oamenii legii cu 500 de lei pentru tulbuarea liniştii şi ordinii publice.

Ionuţ Strungariu în vârstă de 36 de ani a fost astăzi şi la o întâlnire cu primarul Municipiului, Dumitru Pantazi şi cu comandantul Poliţiei, Mihai Năcuţă. Au fost aduse la cunoştinţa lor despre problemele cu care se confruntă. Urmează să fie făcute anchete şi să fie trimis un control la căminul din Vatra pentru clarificarea problemei.

Aducem aminte că bărbatul nu este la prima faptă de acest gen, el punând în alertă şi autorităţie din Bucureşti de două ori în acest an.

Alte articole