22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Protest în legislativul păşcănean. Un consilier a refuzat să voteze pentru că a fost convocat târziu la şedinţă

fashiondays.ro
creditprime.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
elefant.ro
creditfix.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Protest inedit în şedinţa de astăzi a legislativului păşcănean. Un consilier PNL s-a abţinut de la vot la toate proiectele de pe ordinea de zi pe motiv că nu a fost convocat la timp la şedinţa Comisiei Juridice. Dorin Nechifor a povestit că a fost anunţat exact în ziua în care a fost programată întâlnirea motiv pentru care nu a putut participa.
Primarul Dumitru Pantazi şi personalul din aparatul de specialitate care organizeaza şedinţele Consiliului Local au rămas fără cuvinte. Nimeni nu a explicat de ce Comisia Juridică a fost anunţată aşa târziu.
Aşadar consilierul liberal a refuzat să voteze la toate cele 25 de proiecte de pe ordinea de zi. Chiar şi la bugetul Spitalului Municipal Paşcani, motiv pentru care şeful instituţiei l-a luat la întrebări.
Menţionăm că de regulă şedinţele comisiilor de specialitate sunt anunţate cu câteva zile înainte iar dezbaterile şi deciziile consilierilor au caracter consultativ.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI