More

  Protest în fundul gol după ce a fost prins la braconaj (VEZI FOTO)

  Array

  Exhibitionistul din Pascani1“Protest” inedit al unui pascanean, in fata politistilor locali. Suparat ca a fost prins de agenti la braconaj, pe raul Siret, tanarul, in varsta de 25 de ani, care se afla pe un pilon in mijlocul apelor a refuzat sa se prezinte pe mal pentru a putea fi identificat.

  Mai mult decat atat, Anton Claudiu Alexandru, suparat la culme de faptul ca oamenii legii nu pleaca din zona, acesta s-a dezbracat de haine si caracter si a inceput sa le arate politistilor organele genitale.

  Tanarul s-a dovedit a fi un adevarat exhibitionist fiind surprins de agentii dotati cu un aparat foto, in mai multe ipostaze indecente, demne de filmele pentru adulti.

  Exhibitionistul din PascaniIntreaga intamplare s-a petrecut vineri, 14 iunie, cand la dispeceratul Politiei Locale a fost directionat un apel prin serviciul unic de urgenta 112. Un cetatean a sesizat faptul ca pe raul Siret, in zona podului, mai multi tineri pescuiesc cu o plasa monofilament.

  Exhibitionistul din Pascani2Ajunsi la fata locului, lucratorii de politie au reusit sa identifice patru baieti dintre care doi refuzau sa vina la mal. In cele din urma, acestia au reusit sa il identifice pe Florin Constantin Duduman, care a fost sanctionat cu 300 de lei amenda si pe Anton Claudiu Alexandru care pentru gesturile sale obscene a primit 800 de lei amenda. Ceilalti doi Dragos A. si Nicolae H, ambii in varsta de 23 de ani, din suburbia Blagesti s-au ales cu dosare penale pentru braconaj.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noi amănunte din jurul tranzacţiei prin care firma Doinei Cepalis a fost preluată de grupul Holmbergs

  Înţelegerea dintre cele două părţi include atât o componentă în bani, cât şi una în acţiuni. Doina Cepalis a primit un procent din acţiunile...

  Asfalt nou în comuna Moțca. Investiție de 4 milioane de lei

  De cateva zile au inceput lucrari de asfaltare in comuna Motca, in cele doua sate componente. In cadrul unui proiect cu fonduri guvernamentale, s-a...

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI