20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Protest în fața Judecătoriei Hârlău. Oameni nemultumiți de măsurile luate în cazul fetiței accidentate mortal: “Vrem dreptate pentru Anastasia! Opriți corupția!”

Protest în fața Judecătoriei Hârlău, luni, 6 iunie. Mai mulți oameni din comuna Scobinti cu pancarte în mâini, nemulțumiți de măsura luată împotriva femeii care a accidentat mortal pe 1 iunie o fetiță de patru ani, au încercat să tragă un semn de alarmă. Protestatarii cer să se facă dreptate, iar femeia de 28 de ani să fie pedepsită pe măsura faptei sale.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, tânăra fără permis auto a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, prin decizia instanței din Hârlău, pronunțată pe 3 iunie. Această sentința i-a nemulțumit pe localnici.

Vrem dreptate pentru Anastasia! Opriți corupția!” a fost mesajul mobilizării de luni.

Protestul oamenilor a rămas însă fără vreun ecou deocamdată, potrivit unui participant.

Reamintim faptul că Anastasia, micuța de 4 anișori, a fost accidentată mortal, pe 1 iunie, chiar în fața casei, de o mașină condusă de o tânără, fără permis auto. Mai mult, potrivit localnicilor, autoturismul auto nu avea asigurare sau ITP. Femeia a motivat că se grăbea deoarece o rudă de-a ei și-a pus capăt zilelor.

Pe grupurile de socializare s-a creat un val de revoltă a oamenilor din comunitate. Sunt internauți care susțin că femeia ar conduce fără permis prin comună de ani de zile și vor că ea să fie după gratii și nu în arest la domiciliu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow