More

  PROTEJAȚI-VĂ PAROLELE ŞI CODUL PIN!

  Array

  Codul PIN și parolele sunt forme de verificare a identității. Ele sunt folosite pentru a accesa conturi de e-mail, conturi deschise la instituţii financiare, site-uri de cumpărături sau în alte scopuri. Creaţi-vă un PIN şi parole puternice, care să vă ajute să păstrați în siguranţă informaţiile personale!

  Poliţia Română vă recomandă:

  NU!

  Nu utilizați cifre identice, cum ar fi 1111 sau numere consecutive, ca 1234.

  Nu utilizaţi, în crearea parolelor sau a codului PIN, informații cu caracter personal, cum ar fi data nașterii dumneavoastră sau a unui membru al familiei, numere de telefon, nume de animale de companie, numele sau adresa!

  Nu folosiți același cod PIN sau aceeaşi parolă pentru mai multe site-uri!

  Nu faceţi schimb de informații cu caracter personal cu persoane pe care nu le cunoaşteţi!

  Nu furnizaţi date confidenţiale prin telefon, dacă apelul provine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu-l cunoaşteţi!

  DA!

  Utilizați o combinație de litere mari și litere mici, numere și caractere speciale!

  Folosiţi în crearea codului PIN mai mult de patru cifre şi parole mai lungi de opt litere și cifre, acolo unde este posibil!

  Păstrați toate înregistrările fizice ale parolelor pe care le-aţi înregistrat într-un loc sigur! Nu le scrieţi pe o hârtie pe care să o păstraţi în portofel sau în apropierea computerului!

  Manifestaţi o atenţie sporită în momentul în care comandaţi bunuri şi produse!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet