More

  Propuneri pentru investiţii

  Dacă aveţi idei de proiecte de investiţii care ar trebui realizate în municipiul Paşcani, sau propuneri privind modul de cheltuire a banilor si pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice, acum este momentul să acţionaţi. Edilul municipiului a postat un anunţ pe Facebook prin care îi invită pe contribuabili să participe la stabilirea obiectivelor şi prioritizarea lor pentru anul 2020. Primarul Dumitru Pantazi a explicat că, în acest an, sunt deja o serie de investiţii în derulare care trebuie finanţate pentru a fi duse la bun sfârşit dar în lista pentru anul în curs vor fi cuprinse şi alte obiective noi.

  “Stimați pășcăneni, vă invit să definim împreună priorităţile şi obiectivele de investiţii pentru anul 2020. Pe lângă proiectele aflate deja în derulare, aflate în diferite etape, aștept propuneri concrete de investiții pe care doriți să le facem cu bani de la bugetul local și mai ales să luați în calcul pașii legali și de timp ce trebuie făcuți pentru realizarea unui obiectiv. Sper ca un număr cât mai mare de pășcăneni să se implice activ pentru a veni cu idei și proiecte pentru dezvoltarea pe mai multe planuri a Municipiului nostru. Vom demara și dezbaterile pe proiectul de buget pe care ni-l propunem.”

  Şi administraţia oraşului Târgu Frumos a început pregătirile pentru proiectul de buget şi lista de investiţii aferente anului 2020. Edilul comunităţii a anunţat pe Facebook că îi aşteaptă pe cetăţeni să vină cu propuneri de proiecte de investiţii care să fie realizate de Primărie in perioada următoare, cu bani de la bugetul local sau din alte surse de finanţare. Totodată primarul Ionel Vatamanu îi încurajează pe contribuabili să vină cu idei pentru dezvoltarea economică a oraşului sau pentru creşterea şi educarea copiilor.

  “Am început să strângem propunerile cetăţenilor pentru dezvoltarea bugetului orașului Târgu Frumos pentru anul 2020. După aprobarea bugetului de stat trebuie să intrăm în dezbaterea oficială a proiectului de buget.
  Vă rog să veniți cu propuneri de proiecte, astfel încât Târgu Frumos să fie un oraş în care să îţi placă să trăieşti, care să ofere oportunități pentru creşterea și educarea copiilor, oportunități de business pentru a încuraja dezvoltarea economică a oraşului. Lucrul cel mai important, care mă bucură, este faptul că avem potențialul de a le realiza împreună. Fie că e vorba de infrastructură, educație, sănătate sau sport aștept propunerile voastre, dragi târgoveți. Trebuie să vă aduceți inițiativele în prim-plan. Cred că anul 2020 este gata pentru un nou început!”

  Propunerile pot fi trimise pe adresele de email ale autoritatilor publice locale , pe paginile de Facebook sau în scris. Ele vor fi centralizate, puse în dezbatere apoi supuse aprobării Consiliului Local.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Alice Narcisa Chiriac, șefa de promoție a Colegiului Tehnic „Unirea”. Discurs la final de liceu

  S-a mai scris o pagină în istoria Colegiului Tehnic CF "Unirea" din Pașcani. Cu emoții și regret în același timp, absolvenții claselor a XII-a...

  Elena Grosu, eleva de nota zece a Liceului Teoretic “Miron Costin”

  Și promoția 2020 a Liceului Teoretic “Miron Costin”  și-a luat rămas bun de la anii de liceu. Munca, perseverența și seriozitatea cu care au...

  Alexandra Paula Tudorache – șefa de promoție de la Colegiul Național „M. Sadoveanu”

  Șirul elevilor cu aptitudini şi performanţe excepționale din cadrul liceelor din municipiul Pașcani continuă.  La Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”  a fost desemnată șefa promoției 2020....

  Opinii