35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Propuneri pentru artiștii care vor cânta la Zilele Municipiului Pașcani. Smiley, Feli, Irina Rimes și alții

Smiley, Viorica Macovei, The Motans, Irina Rimes, 3 Sud Est, Holograf, Angelica Flutur, Zdop și Zdup, Feli și alți câțiva sunt artiștii propuși să urce pe scenă în cadrul Zilelor Municipiului Pașcani, ce vor avea loc în perioada 29-31 iulie. Numele acestora au fost vehiculate într-o nouă ședința a comisiei de organizare a sărbătorii, ce a avut loc miercuri, 18 mai, la sediul Primăriei Pașcani.

Locația și zona de tarabe a fost stabilită prin votul membrilor. Așadar, spectacolele vor avea loc în piațeta din fața Primăriei, comercianții vor amplasa standurile pe strada Ștefan cel Mare, începând din zona Parchetului și până la Casa de Cultură, pe un singur sens de mers.

Chiar dacă membrii comisiei au prezentat problemele ce ar putea să apară privitor la locație, și anume, distrugerea spațiilor verzi din centru, disconfort pentru locatari în ceea ce privesc zgomotele, mizeria produsă sau locurile de parcare, viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi, a precizat că altă locație nu este posibilă. Asta deoarece, în zona stadionului, unde se organiza acest eveniment în alți ani, amplasamentul ar fi fost predat Companiei Naționale de Investiții pentru proiectul privind bazinul de înot.

Tot în ședința de miercuri s-a stabilit în mare și programul celor trei zile. Vineri, propunerea pentru deschiderea de la Primărie este trupa Amadeus, iar spectacolul de seara va fi asigurat de talentele locale. Cei cu vârste de peste 14 ani și cu un istoric muzical sunt invitați să se înscrie la Casa de Cultură, până la sfârșitul lunii mai.

Apoi, în zilele de sâmbătă și duminică, programul va fi variat, atât cu folclor cât și cu artiști naționali de muzică ușoară, în vogă. În închiderea sărbătorii, ar urma să fie un foc de artificii. Fiecare zi de petrecere ar urma să se închidă în jurul miezului nopții, iar la terase ultima comandă pentru băuturile alcoolice să fie în jurul orei 22:00.

Toate cerințele municipalității privind organizarea acestei sărbători ar urma să fie trecute într-un caiet de sarcini și publicat pe SEAP. Viceprimarul, Cristian Rățoi, a precizat că firmele de profil se pot asocia și participa la licitație. Suma alocată din bugetul local pentru eveniment este de 350.000 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow