13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Propunere: Parcare subterană în apropiere de sediul Primăriei

Pe spatiul verde dintre Primaria Pascani si Raiffeisen Bank ar urma sa fie amenajata o parcare subterana cu cateva sute de locuri. Propunerea apartine viceprimarului Cristian Ratoi dar anuntul a fost facut de edilul municipiului in cadrul dezbaterii publice pe marginea proiectului de buget si a listei de investitii pentru anul in curs.

Primarul Marius Pintilie a spus ca se cauta solutii pentru decongestionarea traficului rutier si pietonal in aceasta zona. O astfel de investitie ar fi folositoare pentru cei care vin la Primarie si serviciile publice din zona, la Catedrala, Scoala Iordache Cantacuzino, Piata din Deal dar si locuitorilor de la blocurile invecinate. Primarul pascanean a vorbit si despre amenajarile care vor fi facute odata cu construirea noii gradinite pe terenul dintre sediul Parchetului si Scoala Iordache Cantacuzino. In zona vor fi amenajate noi locuri de parcare, intrarea masinilor se va face pe Aleea Parcului iar iesirea lor pe strada Stefan cel Mare.

Deasupra parcarii de langa Primarie ar urma sa fie amenajat un parc pentru a fi pastrat spatiul verde. Tot la subsol ar urma sa fie amplasate pubelele cu gunoi menajer pentru a nu mai fi la vedere in centrul orasului langa Catedrala, a mai spus viceprimarul municipiului. Deocamdata sunt propuneri care urmaza sa fie proiectate si executate in anii urmatori.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow