11.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Propunere nesimțită: Asociațiile de proprietari să adopte câinii comunitari iar parcurile să fie transformate în țarcuri

Asociatiile de proprietari ar trebui sa adopte cainii comunitari si sa amenajeze tarcuri in jurul blocurilor pentru cresterea lor. Acesta a fost propunerea facuta de reprezentantii unei asociatii de protectie a animalelor in cadrul unei videoconferinte organizata in cursul zilei de ieri de Agentia Nationala Sanitara Veterinara , cu scopul imbunatatirii normelor de aplicare a legii cainilor comunitari care urmeaza sa fie publicate .
La discutii au participat si doi pascaneni, viceprimarul Vasile Axinte si directorul societatii locale de salubritate, Eduard Dumea, alaturi de alti reprezentanti ai administratiilor locale si ONG-urilor de protectie a animalelor din tara .
Inedita propunere nu a fost impartasita de ceilalti participanti dar s-a ajuns la concluzia ca ar fi necesare norme de aplicare distincte si pentru proprietarii de animale de companie nu numai pentru cainii fara stapan.

Mentionam ca in prezent sunt circa 40 de caini cazati la padocul din Pascani din cei 120 stransi de pe strazi in ultimele saptamani circa 80 fiind dati spre adoptie unei asociatii din Franta.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI