2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Propunere nesimțită: Asociațiile de proprietari să adopte câinii comunitari iar parcurile să fie transformate în țarcuri

Asociatiile de proprietari ar trebui sa adopte cainii comunitari si sa amenajeze tarcuri in jurul blocurilor pentru cresterea lor. Acesta a fost propunerea facuta de reprezentantii unei asociatii de protectie a animalelor in cadrul unei videoconferinte organizata in cursul zilei de ieri de Agentia Nationala Sanitara Veterinara , cu scopul imbunatatirii normelor de aplicare a legii cainilor comunitari care urmeaza sa fie publicate .
La discutii au participat si doi pascaneni, viceprimarul Vasile Axinte si directorul societatii locale de salubritate, Eduard Dumea, alaturi de alti reprezentanti ai administratiilor locale si ONG-urilor de protectie a animalelor din tara .
Inedita propunere nu a fost impartasita de ceilalti participanti dar s-a ajuns la concluzia ca ar fi necesare norme de aplicare distincte si pentru proprietarii de animale de companie nu numai pentru cainii fara stapan.

Mentionam ca in prezent sunt circa 40 de caini cazati la padocul din Pascani din cei 120 stransi de pe strazi in ultimele saptamani circa 80 fiind dati spre adoptie unei asociatii din Franta.

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow