-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Propunere de sens unic pe strada Sportului din zona Deal a municipiului

Modificări importante de circulație în zona Deal a municipiului Pașcani. Strada Sportului din apropierea Grădiniței cu Program Prelungit numărul 2 ar urma să fie cu sens unic.

Astfel, șoferii care intră pe strada Sportului vor trebui să facă obligatoriu dreapta, urmând ca ieșirea să fie în strada Grădiniței, după sensul giratoriu.

Propunerea a venit din partea membrilor comisiei de circulație, ca urmare a unei petiții prin care se solicita fluidizarea traficului in fata Gradinitei, zona in care obisnuiesc sa parcheze un număr mare de mașini.

Pentru moment nu a fost luată nicio hotărâre în acest sens, urmând ca membrii comisiei să se deplaseze vineri, 30 iulie, începând cu ora 08:00 în zonă și să verifice dacă propunerea este întemeiată și poate fi pusă în practică.

Precizăm că sens unic ar urma să fie și pe străzile din vecinătatea halei Piața Deal. La initiativa primarului municipiului, Marius Pintilie, traficul ar urma să fie reorganizat și aici, iar șoferii vor avea ca posibilitate ieșirea prin spatele parcării de la Interdentis, pe strada cu sens unic recent instituită, din spatele sucursalei BRD.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow