1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Propunere de modernizare a legislativului pascanean: Tablete sau laptopuri in loc de hartie pentru consilierii locali

Un consilier pascanean a propus alesilor locali sa renunte la hartie in favoarea tabletelor sau laptopurilor personale. Asta deaorece pentru fiecare sedinta a legislativului pascanean se folosesc zeci de topuri de hartie pentru listarea proiectelor de hotarare si a celorlalte materiale documentare.
Initiativa apartine liberalei Diana Axinte, directorul medical de la Spitalul de Urgenta Pascani. Pentru a fi mai convingatoare ea a venit astazi cu o tableta si a facut apel catre ceilalti consilieri sa procedeze la fel. Axinte a spus ca in acest fel vor fi protejate padurile iar alesii locali nu vor mai fi nevoiti sa poarte cu ei teancurile de hartie.
\Propunerea consilierului PNL a fost primita cu neincredere mai ales de cei care se descurca mai greu cu calculatorul. Unii dintre ei au argumentat ca nu sunt bani la bugetul local si ca o astfel de masura ar putea fi implementata. de anul viitor. Altii au spus ca este necesar, macar un set de materiale pe hartie pentru a fi arhivate, conform cerintelor legale.

Mentionam ca in prezent se folosesc cca 1000 de topuri de hartie, pe an, pentru activitatea Consiliului Local Pascani, cheltuielile fiind reduse la jumatate fata de cele din timpul fostei administratii.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow