More

  Promisiunile politicienilor deranjează

  Array

  După ce mai mulţi competitori înscrişi în Campania electorală pentru alegerile din Paşcani şi-au trecut în program investiţii în sistemul de sănătate din municipiu, directorul Spitalului Municipal de Urgenţă din Paşcani ia atitudine şi face ”apel la realitate”.

  Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, managerul unităţii medicale spune că instituţia nu are nevoie de centru de dializă şi nici un centru de transfuzii, ci ar trebuie în primul rând educată populaţia pentru a merge să doneze sânge.

  Cât despre centru de dializă, medicul afirmă că investiţia este foarte costisitoare, iar cei 6 bolnavii din Paşcani îşi fac tratamentul în sistem privat la centrele din Iaşi, Suceava, Bacău sau Neamţ.

  O altă promisiune la care atrage atenţia este extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe şi ambulatoarelor de specialitate. Medicul Costică Pânzaru spune că pentru aceste două investiţii s-au făcut studii de frezabilitate şi se aşteaptă ghidurile europene pentru finanţare.

  De asemenea, managerul unităţii medicale din Paşcani spune că va veni săptămâna viitoare cu soluţii şi ideei necesare nevoilor păşcănenilor.

  Menţionăm că medicul Costică Pânzaru conduce Spitalul din Paşcani din 2003, iar din 1981 profesează în cadrul Secţiei Obstretică şi Ginecologie.

  Foto: Costică Pânzaru – manager Spitalul Municipal de Urgență

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI