17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Promisiuni neonorate. Pascaniul ramane fara patinoar. Viceprimarul nu mai vrea sa vorbeasca cu presa

 

Mult promisul patinoar din Pascani a ramas si in acesta iarna la stadiul de promisiune. Asta desi reprezentantii Primariei Pascani au spus ca vor amenaja in regim de urgenta un patinoar natural pe suprafata bazinului de langa lacul Pestisorul, imediat ce ninsoarea se va opri, iar conditiile meteo se vor imbunatati. Chiar inaintea sarbatorilor de iarna ei au declarat presei ca acolo bazinul ar urma sa fie umplut cu apa si ca urmau  sa fie amplasate 3 lampi pentru iluminatul pe timp de noapte.

Aceleasi promisiuni au fost facute si in legatura cu strandul municipal care pe timp de iarna, cu eforturi financiare minime poate fi transformat in patinoar. Din nefericire a mai trecut o luna de zile si nimic din aceste promisiuni nu s-au realizat.

Contactat telefonic, viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte in loc sa explice de ce nu s-a tinut de promisiune a spus ca renunta pentru o perioada de timp sa mai comunice cu ziaristii pe motiv ca acestia ii interpreteaza declaratiile. Totusi conform unei declaratii recente date unui ziar judetean se pare ca administratia locala a renuntat, cel putin deocamdata, la amenajarea unui patinoar la Pascani, din cauza vremii si a costurilor prea mari.

“ La idee nu am renunțat. Avem un proiect european pentru Clubul Sportiv și ne gândim că unde este terenul de zgură să fie amenajat un patinoar cu instalația necesară, tot ce trebuie. Avem mai multe soluții dar o căutăm pe cea mai viabilă. Din păcate în acest an nu vom mai reuși să facem”, a declarat presei judetene, viceprimarul Vasile Axinte.

Din pacate tinerii pascaneni au fost dezamagiti inca o data de promisiunile neonorate ale politicienilor. ziarulorizont.info

Alte articole