Proiectul de buget si lista de investitii 2018, la Hirlau. Vezi ce prioritati sunt

Slider

Au fost publicate proiectul de buget si lista de investitii ale orasului Hirlau pentru anul 2018. Documentele se gasesc pe site-ul oficial al institutiei publice pentru a fi consultate, iar administratia locala asteapta propuneri, in scris, de la cetateni pana pe data de 14 februarie. Valoarea estimata a veniturilor totale este de circa 20 de milioane de lei, iar pentru investitii se vor acorda circa 10 milioane de lei, conform proiectului.

Pana la jumatatea lunii februarie, cetatenii din Hirlau isi pot exprima parerea in legatura cu modul de cheltuire a banilor publici in acest an. Pe site-ul primariei din oras si la avizierul institutiei publice au fost afisate proiectul de buget, cu venituri de circa 20.200.000 de lei si lista de investitii pentru 2018.

Potrivit celor spuse de primarul localitatii, Radu Curca, investitiile in infrastructura rutiera sunt cele mai importante pentru administratia locala.

Se va lucra si la amenajarea trotuarelor de pe strazile principale si accesul in cartiere.
Pe lista mai sunt trecute si construirea unui teren de sport la Colegiul „Stefan cel Mare”, extinderea retelei de iluminat in Parcovaci si altele.

In linii mari, aceleasi investitii le vor si hirlauani. (Vezi STIRILE INFOBIT)
In plus, oamenii vor ca administratia locala sa investeasca in spitalul orasenesc, sa doteze cabinetele medicale si sectiile din unitate. De asemnenea, lipsa medicilor este o mare problema.

La fel ca si la Pascani, si crearea locurilor de munca este o prioritate pentru cetateni. Administratia locala spera sa atraga investitori in urmatorii ani.

Proiectul de buget si lista de investitii 2018 orasul Hirlau

Slider