Slider

Sedinta de indata la Primaria Pascani pentru o investitie importanta la Spitalul de Urgenta din municipiu. Consilierii locali au fost convocati, in graba, de primarul Dumitru Pantazi, astazi, 19 octombrie, de la ora 10:00, pentru a aproba doua proiecte de hotarare.

Ele sunt necesare pentru depunerea documentatiei la Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est in vederea obtinerii unei finantari de 10,4 milioane de lei, cel tarziu pana duminica, 21 octombrie.

Managerul spitalului, doctorul Costica Panzaru, prezent la sedinta, a explicat ca este vorba despre modernizarea ambulatoriului. Se are in vedere dotarea acestuia cu tehnica de ultima generatie si extinderea lui.

Proiectul a fost aprobat de cei 16 consilieri prezenti. Doctorul, Costica Panzaru, le-a multumit alesilor locali pentru vot si a anuntat ca spitalul va demara inca un proiect de amploare pentru extinderea CPU. Este vorba despre o investitie estimata la circa 4 milioane de euro, pentru care administratia locala cauta surse de finantare.

Mentionam ca proiectul pentru modernizarea ambulatoriului este finantabil in proportie de 75% din fonduri europene, 13% din fonduri guvernamentale si doar 2% din bugetul local.

Slider