9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Proiectele noului director al Casei de Cultura din Pașcani

- Advertisement -

Primele proiecte ale noului director al Casei de Cultura din Pascani. Directorul interimar, muzeograful Daniela Clistru se gandeste sa relanseze activitatile institutiei de cultura. Ea pune accent pe infiintarea a numeroase cursuri, cum ar fi de dansuri populare, de teatru pentru copii, dar si de muzica. Directorul lucreaza in aceste zile la programul de activitati pentru anul in curs si este deschisa pentru propuneri din partea scolilor, dar si a pascanenilor.

DANIELA CALISTRU

Directorul Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani, vrea ca pe viitor, institutia de cultura sa intre intr-un circuit de festivaluri.

Directorul lucreaza si la cele doua activitati ce se vor desfasura in aceasta luna. Cea cu ocazia nasterii marelui poet Mihai Eminescu, dar si a Zilei Nationale a Culturii de pe 15 ianuarie, insa la Pascani vor avea loc pe 17 ianuarie, dar si de pe 24 ianuarie, activitate organizata cu ocazia Zilei Unirea Principatelor Române. Momentan directorul interimar nu stie in ce vor consta activitatile.

Mentionam ca, conducerea institutiei de cultura a fost schimbata, dupa ce profesorul Marioara Preutu si-a depus demisia la sfarsitul lunii octombirie 2013. Daniela Calistru a fost numita prin dispozitie de primar, dupa ce legislativul pascanean a luat act de demisia fostei directoare, in sedinta din 20 decembrie.

bittv.info, newspascani.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow