17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Proiecte votate în mai puțin de jumătate de oră. Câțiva consilieri pășcăneni nu au fost prezenți

Ultimele știri

Cele trei proiecte de hotarare care se aflau pe ordinea de zi pentru sedinta extraordinara programata astazi de catre Consiliul Local Pascani au fost aprobate. Asta dupa ce in sala au venit doi consilieri chemati la insitentele primarului orasului pentru indeplini cvorumul. Din totalul de 19 consilieri, au fost prezenti 11, apoi 13 consilieri locali.

sedinta cl pascani 17 iunie 2014

In aproape jumatate de ora, sedinta extraordinara de Consiliu Local programata astazi s-a terminat. Proiectele propuse spre dezbatere si aprobare de catre primarul orasului, Dumitru Pantazate au fost votate de catre consilierii prezenti in sala, dupa ce au ajuns la sedinta inca doi consilieri de la PSD, pentru a fi validate proiectele. Este vorba despre Gabriela Nedelcu si Paul Costan.

Proiectele initiate de catre primarul municipiului si votate sunt aprobarea contractului  linie de credit  pentru investitii, a contractului  de ipotecă  asupra  creanțelor  rezultate  din veniturile  bugetare  ale autorității administrației  publice locale  și a contractului  de ipotecă  imobiliară între CEC Bank SA și Municipiul Pașcani.

Al doilea proiect face referire la aprobarea acordului de parteneriar intre municipiu si SC Compania Artistica Mix Music Show SRL.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a fost cel privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pașcani pe anul 2014.

Materialul video in intregime poate fi urmarit pe platforma online www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.7 ° C
19.3 °
15.6 °
71 %
1.3kmh
25 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI