More

  Proiecte votate în mai puțin de jumătate de oră. Câțiva consilieri pășcăneni nu au fost prezenți

  Array

  Cele trei proiecte de hotarare care se aflau pe ordinea de zi pentru sedinta extraordinara programata astazi de catre Consiliul Local Pascani au fost aprobate. Asta dupa ce in sala au venit doi consilieri chemati la insitentele primarului orasului pentru indeplini cvorumul. Din totalul de 19 consilieri, au fost prezenti 11, apoi 13 consilieri locali.

  sedinta cl pascani 17 iunie 2014

  In aproape jumatate de ora, sedinta extraordinara de Consiliu Local programata astazi s-a terminat. Proiectele propuse spre dezbatere si aprobare de catre primarul orasului, Dumitru Pantazate au fost votate de catre consilierii prezenti in sala, dupa ce au ajuns la sedinta inca doi consilieri de la PSD, pentru a fi validate proiectele. Este vorba despre Gabriela Nedelcu si Paul Costan.

  Proiectele initiate de catre primarul municipiului si votate sunt aprobarea contractului  linie de credit  pentru investitii, a contractului  de ipotecă  asupra  creanțelor  rezultate  din veniturile  bugetare  ale autorității administrației  publice locale  și a contractului  de ipotecă  imobiliară între CEC Bank SA și Municipiul Pașcani.

  Al doilea proiect face referire la aprobarea acordului de parteneriar intre municipiu si SC Compania Artistica Mix Music Show SRL.

  Ultimul proiect de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a fost cel privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pașcani pe anul 2014.

  Materialul video in intregime poate fi urmarit pe platforma online www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum va fi recuperată materia predată în timpul şcolii online. Profesorii, plătiţi cu 100 de lei pe oră

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că Ministerul pregăteşte o OUG care prevede organizarea de ore, cu prezenţa fizică a elevilor, pentru recuperarea materiei pierdute...

  Oficial: Se vor putea semna contracte pe piaţa concurenţială de energie până la sfârșitul lunii iunie

  De la 1 ianuarie 2021, preţul energiei electrice nu mai este reglementat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). În acest context,...

  Măștile din pânză rămân eficiente, susține OMS. Ce spune despre utilizarea FFP2

  Măştile din pânză sunt eficiente, susține OMS, chiar și în fața noilor mutații ale Covid-19. Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății spun că modul de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI