25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Proiecte suplimentare pentru consilieri. Premiu pentru zecista de la Bac şi aprobarea unei sponsorizări

Ultimele știri

Ordinea de zi pentru şedinţa ordinară a legislativului păşcănean, programată marţi 31 iulie de la ora 10.00, a fost suplimentata cu trei proiecte de hotărâre. Primul dintre ele are ca scop aprobarea unui premiu de 1000 de lei de la bugetul local tinerei păşcănence Teona Tehaniuc care a obtinut media 10 la examenul de bacalaureat. De asemenea Primăria va supune aprobării consilierilor o sponsorizare de 28.000 de lei acordată Colegiului Mihail Sadoveanu din Paşcani de societatea Rompak SRL. Banii urmează să fie cheltuiţi pentru renovare a două grupuri sanitare.

Şedinţa va începe cu aprobarea contului de execuţie bugetară a bugetului municipiului pe trimestru doi al anului, completarea contractului de delegare a serviciilor publice de apă şi canalizare şi actualizarea domeniului public al municipiului.
De asemenea vor fi supuse aprobării o serie de închirieri şi concesiuni de terenuri şi spaţii comerciale ale administraţiei locale, vacantarea unor posturi în Consiliile de Administraţie de la RAGCL şi societatea de salubritate precum şi desemnarea unor înlocuitori.
În aceeaşi şedinţă urmează să fie desemnaţi reprezentanţii Consiliului Local Paşcani în conducerea Spitalului de Urgenţă Paşcani şi să fie supus aprobării proiectul propus de consilierii liberali privind înregistrarea Primăriei Municipiului Pașcani în sistemul Sistemul Național Electronic de Plată online a taxelor și impozitelor utilizând cardul bancar.
La finalul şedinţei va fi prezentată situaţia financiară pentru anul 2017 a fostului operator de apă şi canalizare din Paşcani precum şi un raport cu privire la sumele încasate anul trecut de administratorii de la salubritate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI