Mai multe proiecte importante privind parcurile si terenurile de sport din municipiul Pascani vor fi dezbatute in sedinta de Consiliu Local ce va avea loc vineri, 29 martie. Alesii vor decide in legatura cu aprobarea studiului de fezabilitate pentru amenajarea a cinci terenuri sportive in mai multe locatii: la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”, pe strada Izvoarelor, la Scolile Gimnaziale Gastesti, Lunca si  Blagesti.

Suprafata totala a acestor spatii va fi de aproape 33.000 de mp, iar valoarea estimata a investitie este de 1,8 milioane de lei cu TVA. Terenurile ar urma sa fie imprejmuite, vor avea suprafete cu tartan si gazon artificial, iluminat de tip nocturna si dotari specifice mai multor sporturi, precum minifotbal, handbal, baschet, volei sau tenis de camp, precizeaza purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

Potrivit proiectului de hotarare, principalele obiective ale acestei investitii este relansarea activitatilor sportive, precum si cresterea nivelului de educatie, de socializare si a starii de sanatate a celor care isi vor petrece timpul liber in aceste viitoare locatii.

Tot in sedinta de vineri se va discuta si despre modernizarea terenului de tenis de pe strada Garabet Ibraileanu, din zona Deal Pascani, aflat in administrarea Clubului Sportiv Municipal.

Si pentru ca in aceasta primavara, administratia locala s-a preocupat si de modernizarea spatiilor de joaca si recreere, pe ordinea de zi se afla un proiect si pentru aprobarea studiului de fezabilitate privind amenajarea unui parc pe strada Izvoarelor. Investitia este estimata la circa 1,2 milioane cu TVA si ar urma sa fie amenajata pe mai multe zone, in functie de varsta si dotari.

Mentionam ca fondurile necesare pentru realizarea tuturor acestor obiective ar urma sa fie asigurate din bugetul local.

Proiectele de hotarare pot fi consultate aici.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider