10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Proiecte indraznete la Motca. Deocamdata doar pe hartie

Sala de sport si parcul de agrement sunt doua proiecte pe care administratia locala din Motca intentioneaza sa le transforme in realitate in perioada urmatoare. Cele doua investitii sunt in principal pentru tinerii din comuna, care nu au unde sa isi petreaca timpul liber.
proiecte motca

Sala de sport va fi facuta pe terenul de fotbal din localitate. Lucrarea ar ajunge la circa 500.000 de euro, pe care alesii vor sa ii procure prin fonduri europene, iar de la bugetul local sa fie asigurata o cofinantare de 10%. Vor fi facute dusuri si vestiare, iar cladirea va fi racordata la toate utilitatile. Este extrem de necesara pentru comunitate, deoarece multi tineri pleaca prin alte localitati pentru a face sport.

In spatele gradinitei va fi facut parcul de agrement, amenajat pe o suprafata de 2.700 de mp. Foisoare, banci, tobogane si multe altele vor fi puse in spatiul respectiv. Proiectul va fi depus prin Grupul de Actiune Locala “Codri Pascanilor”, din fac parte comunele Motca, Miroslovesti si Stolniceni-Prajescu.

Mentionam ca in prezent in localitate se lucreaza la reabilitarea Caminului Cultural si la ridicarea cladirii unde va fi gradinita.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow