20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022

Proiecte in regim de urgenta, cu un consultant privat

Primaria Pascani a gasit, pana la urma, o solutie pentru rezolvarea, in regim de urgenta,  a unor investitii care nu reuseau pana acum sa depaseasca etapa de licitatie, in cadrul compartimentului de specialitate.

Si-a angajat un consultant privat in achizitii publice pentru a a derula procedurile necesare in vederea proiectarii si executiei a sase obiectiva. Achizitia serviciilor de consultanta a avut loc pana pe 27 martie iar firma castigatoare este din Bucuresti.

Conform contractului,  pentru inceput va fi scoasa la licitatie proiectarea si executia pentru amenajarea noului cimitir al municipiului. In prima etapa se urmareste doar imprejmuirea si amenajarea terenului, apoi vor fi construite capela si cladirile administrative, spun reprezentantii Primariei.

Tot in regim de urgenta, vor fi scoase la licitatie proeictarea si executia pentru modernizarea Pietei din Vale, spun reprezentanti Primariei. Lucrarile la cele doua obiective ar urma sa inceapa in acest an.
Mentionam ca pe lista pentru achizitioanrea serviciilor de proiectare mai sunt alte patru investitii. Este vorba despre amanejarea unor strazi din municipiul Pascani , a unor terenuri de sport si a unui loc de joaca pentru copii , pe strada Izvoarelor.

FOTO: Cristian Menegon , purtatorul de cuvant al Primariei Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow