26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Proiecte importate în dezbatere publică: noul cimitir, parcările şi ştrandul

Ultimele știri

Administratia din Paşcani supune dezbaterii publice trei proiecte importante pentru comunitate. Documentele au fost deja publicate pe site-ul instituţiei iar cei care au propuneri sau opinii le pot adresa pe email sau la Compartimentul Consiliere, Informare, și Relații cu Societatea Civilă,  până pe 20 iunie a.c.

Primul dintre ele este un studiu de oportunitate cu privire la înființarea Serviciului public pentru administrarea, întreținerea și exploatarea ștrandului din Municipiul Pașcani, dar şi Regulamentul de Organizare și Funcționare. În pachet se mai afla caietul de sarcini şi modelul contractului de delegare, forma de administrare  publică sau privata urmând să fie stabilită de consilieri, cel mai probabil în şedinţa ordinară din luna iulie.

Detalii aici
Al doilea proiect supus dezbaterii publice este este cel pentru înfiinţarea Serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a cimitirelor din Municipiul Pașcani. Totodată a fost publicat şi Regulamentului de Organizare și Funcționare, precum şi caietului de sarcini și modelul contractului de delegare al serviciului. Şi în acest caz aleşii locali urmează să decidă cine va prelua administrarea serviciului.

Detalii aici

Al treilea proiect are ca scop înființarea Serviciului public pentru administrarea, întreținerea și exploatarea zonelor de parcare cu plată, inclusiv a parcărilor de reședință și ridicări vehicule din Municipiul Pașcani.

Detalii aici

Cele trei proiecte sunt iniţiate de primarul municipiului Paşcani. De-a lungul timpului, în legislativul local au mai fost dezbătute astfel de iniţiative, privind parcările şi cimitirele, la propunerea unor consilieri din opoziţie, dar au fost respinse.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI