10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Proiecte blocate de frica procurorilor DNA

Panica în Primăria Paşcani. De când cu anchetele procurorilor DNA unii funcţionari din instituţie refuza să mai semneze actele indiferent de ceea ce conţin. Altfel spus activitatea este blocată de frică să nu greşească ceva şi să fie anchetaţi.

De exemplu Unitatea de Monitorizare a Serviciilor Publice Locale a refuzat să avizeze un proiect de hotărâre privind majorarea preţului la căldură. Fac parte şefă Fânaţelor Locale, Georgiana Butnaru, Ciprian Prisecaru şeful de la Urbanism şi Anca Grigoras. Viceprimarul Axinte spune că probleme sunt şi în alte servicii iar cine nu vrea să îşi asume responsabilitatea funcţiei pe care o are să plece acasă.

Conducerea regiei a solicitat modificarea preţului cu o component de dezvoltare. Banii ar fi necesari pentru reparaţii şi investiţii. Deşi este prioritar proiectul nu poate intra pe ordinea de zi a şedinţei programată marţi din lipsa avizului dat de funcţionarii din Primărie.

Menţionăm că procurorii DNA cercetează mai mulţi funcţionari din Primăria Paşcani în cadrul dosarului “Agrocomplex” pentru un prejudiciu estimat de aproape jumătate de milion de euro.

Foto: Gelu Nedelcu- director RAGCL Pascani

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow